Het team over Johan

format_quote

De projecten met Johan komen steeds tot een mooi einde, samen hebben we heel de grote kantoorprinters vervangen. De grootste kwaliteit van Johan? Hij draait niet rond de pot. Hij communiceert straight-to-the-point, durft beslissingen nemen en kijkt vooruit. Bij nieuwe projecten begrijpt hij heel snel wat de andere partij verwacht, en hij weet ook duidelijk wat hij zelf nodig heeft. In de uitwerking kiest hij steeds voor een oplossing die voordeel brengt voor beide partijen. Hij brengt noden samen zodat iedereen tevreden is met het eindresultaat.

Olivier Hutse | Digital Sales Consultant Strategic Account

format_quote

Johan is a consummate professional who brings clarity and insight to any project. I worked with him on a complex integration program and would have no hesitation recommending him and his work.

Donal Clissman | Merger & Acquisition Enterprise Architect

format_quote

Gestructureerd, integer en eerlijk: zo kan je Johan het beste omschrijven. Na iedere vergadering mag je een samenvatting verwachten, die het heel tastbaar maakt wat van wie verwacht wordt. Je kan alles tegen hem zeggen, positief of negatief, hij reageert steeds begripvol en werkt naar een oplossing toe. In onze samenwerking had ik steeds een aangenaam gevoel bij hem.

ICT Dienstverlener

format_quote

Ik werkte samen met Johan toen hij Operation Risk Manager Officer was bij NN Group. Johan volgde de zeer technische zaken nauw op, en met zijn expertise in technische infrastructuur verliep dit steeds vlekkeloos. Johan staat eindeloos klaar om op een praktische manier naar oplossingen te zoeken. Zijn sterke feeling met mensen, zijn luistervaardigheid en en zijn project management inzichten vormen enkel maar pluspunten. Een topcollega dus om mee samen te werken!

Frank Van Hyfte | Governance Risk & Compliance

format_quote

Working with Johan over the last 6 months has been a professional treat. Right from the get-go we established a strong rapport, as is always the case when two people make a good connection by working with similarly strong project management skill sets and a clear focus on the outcomes. Having established a two way trust early on we were able to operate efficiently and effectively in spite of being in different countries and the additional constraints imposed by COVID-19. If the opportunity ever arises it would be a pleasure to work with Johan again.

David Turner | Project Management Officer

format_quote

“De oplossing staat bij Johan steeds centraal” Gevraagd om de sterke punten van Johan even op een rijtje te zetten, kregen we het volgende antwoord. “Johan werkt gestructureerd, communiceert helder en direct en is betrokken. Bovendien is hij pragmatisch, de oplossing telt. Tijdens de afgelopen projecten bleek hij keer op keer betrouwbaar. Johan steekt er zowel op menselijk als op technisch vlak bovenuit. Tel daar nog zijn flexibiliteit bij op en hebt het totaalplaatje.”

Maurice Van Caillie | ICT manager

format_quote

“De perfecte schakel tussen het management en de medewerkers” Dat Maurice tevreden is over de samenwerking blijkt uit het feit dat ze keer op keer op Johan beroep doen als de nood er is. “Johan is ontzettend communicatief en vormt de ideale tussenpersoon tussen het management en de IT-medewerkers. Zo speelt hij in op hun noden en wensen en vertaalt hij dit naar het management. Daarbij zoekt hij ook de geschikte partners uit. Hij neemt de tijd om de pijnpunten bloot te leggen en komt met oplossingen. Daarbij helpt zijn leergierigheid een handje. Zijn opvolging is uitstekend en de rapporten zijn glashelder. Hij denkt toekomstgericht mee en doet vaak meer dan van hem verwacht wordt. Logisch dus dat we geregeld beroep doen op zijn expertise”, geeft Maurice nog mee.

Maurice Van Caillie | ICT manager

format_quote

“Hij kent de noden van de vloer” “De kwaliteiten van Johan? Dat zijn er wel een aantal. Niet alleen begeleidde hij de verhuis van het datacenter, hij zorgde ook mee voor de fysieke verhuis en hield de vinger aan de pols bij de medewerkers. Daarbij komen zijn people management skills van pas. Zijn concrete ervaring en kennis zijn onmiskenbare troeven. Hij kent de vloer, de noden en krijgt mensen mee in verandertrajecten. En dat is niet altijd even evident. Als project manager beschikt hij over zowel de technische kennis als de projectmatige kennis om te sturen. Een combinatie die je niet dikwijls in één persoon vindt.”

Maurice Van Caillie | ICT Service delivery manager

format_quote

“Een combinatie van technische kennis en people management skills” Al meermaals deed Maurice Van Caillie tijdens zijn loopbaan beroep op de diensten van Johan. “Netwerken, telefonie, MS Office en alle applicaties, bij verschillende functies binnen de verzekeringswereld zorg ik er samen met mijn mensen voor dat de organisatie draait. In dat kader hebben we al meermaals beroep gedaan op Johan”, geeft Maurice aan. “Bij twee recente overnames stond Johan in voor het volledige integratietraject. Een klus die hij telkens feilloos wist te klaren.”

Maurice Van Caillie | ICT manager & ICT Service Delivery Manager

format_quote

“Johan heeft kennis van zaken én weet van aanpakken. Zijn ervaring in het werkveld zorgt ervoor dat hij weet waarover hij spreekt. Het gaat om meer dan een theoretisch praatje bij Johan. Hierdoor kan hij zijn verwachtingen erg duidelijk, transparant en pragmatisch communiceren. Zijn open houding voor inzichten van anderen maakt het erg aangenaam met hem samen te werken.”

Wim Schellekens - Senior Buyer

format_quote

“Johan is een leider en weet ontzettend efficiënt te communiceren. Hij is steeds goed voorbereid, waardoor zijn meetings duidelijk en doelgericht en verlopen. Bij Johan heb je nooit het gevoel van in een nutteloze meeting te zitten. Ook na afloop voorziet hij steeds een samenvatting die duidelijk maakt wat er moet gebeuren. Zo weet iedereen gelijk waarmee hij/zij aan de slag kan. Zijn manier van werken heeft me veel bijgeleerd en ik heb er stappen door vooruit gezet.”

Nathalie Fernandez - IT Incident Manager

format_quote

“Voor de IT-migratie van Windows 10 heb ik met Johan samengewerkt. Hij kent zijn tools (Agile) en de inhoud van zijn job tot in de puntjes. Ook voor het verhuizen van IT-infrastructuur rapporteerde ik aan hem. Hij is erg sterk in coördineren en plannen, en weet steeds een gepaste oplossing te bieden, ook wanneer het hectisch wordt. Als people person trekt hij heel het team mee en weet hij anderen te enthousiasmeren. Moest ik een job zoeken en zijn naam zien staan, dan zou ik er willen werken."

Wahyu Basar - SCCM engineer

format_quote

“Ik heb anderhalf jaar met Johan samengewerkt. Tijdens deze periode maakte hij het South Center Titanium Building gebruiksklaar en leidde hij het WPS team waar ik deel van uitmaakte. Binnen deze projecten was zijn ervaring onmisbaar. Het aanreiken van inzichten, het aanbrengen van structuur en een goede planningen: het typeert hem. Johan heeft de capaciteit om prioriteiten te stellen en om pragmatisch knopen door te hakken. Hij handelt steeds met het einddoel voor ogen.”

Ian De Winter - Netwerk engineer

Het team over Johan

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x