KMO ICT-advies

Hoog tijd om uw ICT naar een hoger niveau te tillen? 

Weinig tot geen kaas gegeten van ICT, maar onderkent u het strategisch belang van ICT voor de toekomst van uw KMO? Wel, dan gaan wij ongetwijfeld een vlotte samenwerking tegemoet. 

Heel wat KMO’s worstelen met ICT, hinken achterop en/of zien door het bos de bomen niet meer. Tot nu, welkom ICT-Adviseur! Vergeet het puur theoretische geblaas en de gouden bergen die u zijn beloofd en ga in zee met met iemand met heel wat kilometers op de teller, praktische ervaring én onmiddellijk toepasbare kennis opgedaan bij corporates. Waarom opnieuw het warm water uitvinden, als je met een minimaal budget net zo goed kunt koken?  

Meer dan enkel een externe adviseur

Vergeet uurtje factuurtje en een minimale betrokkenheid en kies voor iemand die zich 100% smijt, zich inwerkt en proactief met voorstellen komt. Een professional die de mouwen opstroopt, mee aan de kar trekt en het bedrijf IT-matig klaarmaakt voor de toekomst. En reken maar dat die rooskleurig is. 

Zoekt u bovendien een klankbord die uw business begrijpt, meedenkt en vervolgens de ideale tussenschakel vormt tussen u en ICT’ers? Gevonden! Ik zorg voor een soepel lopende samenwerking, zonder dat u zich bij hoeft te scholen tot een techneut. Niet alleen krijgt u op deze manier oplossingen op maat, u krijgt ze ook tegen de fractie van de kostprijs die miscommunicatie met zich meebrengt. 

Waarvoor u beroep kunt doen op ICT-adviseur? 

Het merendeel van mijn opdrachten zijn gericht op: 

 • Procesanalyse en -verbetering
  Het gevoel dat uw ICT-processen regelmatig vastlopen of stroef lopen? Reken op mijn onafhankelijke analyse. Deze implementeert u zelf of u laat dit aan mij over. Zo zorg ik voor gestroomlijnde processen en verdwijnen frustraties als sneeuw voor de zon.
 • ICT-architectuur
  Zijn uw ICT-oplossing performant, voldoet uw ICT-architectuur wel aan uw noden en kan het niet sneller, slimmer en/of goedkoper?
 • Analyse van ICT-oplossingen en leveranciers
  Het gevoel dat uw ICT u veel te veel kost? Laat uw leveranciers objectief analyseren en haal de gebakken lucht uit uw organisatie. Ik zorg voor betrouwbare en betaalbare oplossingen en partners. Daarvoor zet ik met plezier mijn netwerk in. 
 • Efficiënt werken met de computer
  Een heleboel nieuwigheden en state-of-the-art oplossingen, maar laten uw medewerkers ze links liggen? Door middel van coaching, training en begeleiding zorg ik ervoor dat uw investeringen beginnen te renderen. 
 • Security & beveiliging 
  Zit u met de vrees dat uw ICT-beveiliging zo lek is als een zeef? Een grondige check-up en analyse legt de pijnpunten bloot. En ja, ik kan ook de gaten dichten!
 • Continuïteit
  Heeft u een noodplan in geval van continuïteit, denk maar aan een brand? Ik zorg ervoor dat de partner die we in overleg kiezen dat ook heel goed begrijpt, en dus uw onderneming blijft functioneren. Zo slaapt u op zijn minst weer wat meer...

U merkt het, ik bied u een brede waaier aan diensten en ondersteuning aan. Zit u met een probleem, aarzel dan niet me te contacteren. Ongetwijfeld komen we tot een oplossing. Weet trouwens dat u voor zowel voor analyses als het concreet uitwerken en implementeren van oplossingen bij me terecht komt. De beste schippers staan immers helemaal niet aan wal, ze bepalen vanop de brug de weg naar de toekomst. 

Meer weten over ICT-Adviseur? 

Meer weten over mijn aanpak of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Geef me een seintje en we maken een afspraak. 

KMO ICT-advies

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x