Opleidingen

ICT-adviseur en zijn partners voorzien heel wat opleidingen op maat online, 1-op1 of in groep.

Bij elke opleiding geniet u van 30% korting dankzij de KMO-portefeuille.

Er zijn 3 vormen van opleidingen:

Actieve workshop (ter plaatse of digitaal): Samen met de deelnemers wordt stap voor stap de gevraagde informatie uitgelegd op een actieve manier. De deelnemers voeren de handelingen meet uit en krijgen oefeningen tijdens de opleiding.

Interactieve demonstratie of webinar (ter plaatse of digitaal): De trainer toont de mogelijkheden van de gevraagde tools en legt de bijhorende functionaliteiten uit. Via een wisselwerking tussen de trainer en deelnemers wordt ingespeeld op de aanwezige vragen.

Individuele training of coaching (ter plaatse of digitaal): In deze vorm kan je ons inschakelen om persoonlijke uitleg te krijgen over een bepaald onderdeel binnen ons aanbod en begeleiden we jou met jouw specifieke vragen. (= training).

Hiernaast bieden we ook onze hulp aan om een specifieke tool binnen MS365 volledige uit te werken naar de noden van jouw bedrijf. Samen kijken we om dit op te zetten en uit te bouwen naar jullie bedrijfsprocessen. (= coaching)

Microsoft365

Zoek je weg in Microsoft 365 of Office 365.

Lees meer

Microsoft Teams

Teams is een online werkruimte dat je per team, per project, … kan indelen en waarin alle Office-onderdelen geïntegreerd zijn. Teams helpt je om alles overzichtelijk bij te houden op één plaats.

Lees meer

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive is een opslagruimte in de cloud van MS 365. Je kan jouw persoonlijke werkbestanden hier opslaan en op eender welk toestel met internetverbinding raadplegen. Standaard zijn deze documenten privé, maar je kan ze delen met anderen om samen te werken aan hetzelfde bestand.

Lees meer

Microsoft OneNote

OneNote is dus heel geschikt om alle notities op één plaats en op een overzichtelijke manier bij te houden en tegelijkertijd beschikbaar te stellen voor iedereen die het moet kunnen opvolgen, en dit volgens de toegekende rechten.

Lees meer

Microsoft Outlook

Het onmisbaar mailprogramma binnen bijna ieder bedrijf. Iedereen gebruikt dagelijks Outlook maar doe je dit wel op de juiste manier?

Lees meer

Microsoft Excel

Efficiënter aan de slag met Microsoft Excel, een populair rekenprogramma.

Lees meer

Microsoft Word

Efficiënter aan de slag met Microsoft Word, één van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld.

Lees meer

Microsoft PowerPoint

Het maken van professioneel ogende presentaties in PowerPoint wordt kinderspel door het gebruik van diamodellen en voorgeprogrammeerde voorbeelden (sjablonen).

Lees meer

Microsoft Access

Heb je nood aan een eenvoudige databank? Wens je jouw fichebak te vervangen door een geïnformatiseerde databank? Dan is Access de geschikte tool voor jou.

Lees meer

Microsoft SharePoint

SharePoint is het online intranet voor bedrijven. Er kunnen verschillende sites aangemaakt worden die je kan gebruiken als een veilige locatie om bestanden en informatie op te slaan, te delen en te openen vanop eender welk apparaat met internetverbinding.

Lees meer

Microsoft Planner

Met Planner kan je eenvoudig nieuwe plannen maken voor jouzelf of binnen een team. Binnen een plan kan je taken organiseren en toewijzen, chatten over een bepaalde taak en updates over de voortgang ontvangen.

Lees meer

Microsoft Bookings

Microsoft Bookings is een planningstool waarbij je een online bookingsysteem creëert. Klanten kunnen bij jou online boeken voor de diensten die je levert en enkel op de momenten die voor jou schikken

Lees meer

Orde op je computer

Orde op jouw computer, een belangrijk aspect dat heel vaak vergeten wordt. Net zoals je orde houdt in jouw papieren, is het even belangrijk om orde te houden op jouw computer. Alles vlot terugvinden creëert een rust en een goede basis om efficiënt te werk te gaan.

Lees meer

Ontdek Windows 10

De belangrijkste nieuwigheden en hoe je vlot en efficiënt werkt met Windows 10.

Lees meer

Veilig in de cloud

Jouw bestanden veiligstellen en kunnen delen, daar komt het de dag van vandaag zeker op aan. Als je de cloud goed hanteert, kom je zo weer een stap dichter bij het “paperless office”-aspect.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x